lauantaina

Pyhiinvaellusmatkoista vuonna 2019


Athos-Säätiö tekee tänä vuonna kaksi miehille tarkoitettua pyhiinvaellusmatkaa Athosvuorelle ja kaksi pyhiinvaellusmatkaa, jotka on tarkoitettu kaikille, toisen Kreikkaan ja toisen Pyhälle Maalle.


PYHÄ VUORI, ATHOS

Kesäkuun Athoksen pyhiinvaellus tehdään pääosin jalkaisin, kun taas syys-lokakuun matkalla liikutaan pääosin laivalla ja minibussilla. Athosvuoren matkat ovat ainutlaatuinen mahdollisuus vierailla Ortodoksisuuden elävässä keskuksessa kokeneen matkanjohtajan seurassa ja päästä kosketuksiin siellä kilvoittelevien munkkien kanssa.

Athosvuoren patikkapyhiinvaellus, 18.–24.6.
Athosvuoren syksyn pyhiinvaellus, 24.9.–3.10.


OLYMPOSVUOREN YMPÄRISTÖ, KREIKKA

Kaikille tarkoitetun Kreikan pyhiinvaellus syyskuussa suuntautuu tänä vuonna maan keskiosiin, Olymposvuoren ympäristön luostareihin. Matkalla nähdään, kuullaan ja koetaan paljon. Parhaita hetkiä ovat kohtaamiset luostariasukkaiden kanssa ja pääseminen osalliseksi heidän elämänkokemuksestaan.

Pyhiinvaellus Kreikkaan, 4.–13.9. 


 
PYHÄ MAA

Samoin kaikille suunnatun Athos-Säätiön vuoden toiminta huipentuu marraskuun alussa tehtävään Pyhän Maan pyhiinvaellukseen, jolla tutustutaan Jeesuksen elämästä tuttuihin pelastushistoriallisiin paikkoihin ja Pyhän Maan merkittäviin ortodoksisiin luostareihin. Matka on erityisen antoisa niille, jotka haluavat tutustua Pyhään Maahan Ortodoksisen kirkon perinteen valossa.

Pyhän Maan pyhiinvaellus, 1.–9.11.Näistä matkoista ja muusta Athos-Säätiön toiminnasta 

Muut tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: 
tai puhelimitse numeroon: 

+ 358 (0)50 441 2036.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.