Vielä ehtii ilmoittautua 11.-13. maaliskuuta Athos-säätiöllä pidettäville kursseille. Viikonlopun aikana järjestetään kaksi kurssia. Karjalan kieleen ja kulttuuriin tutustutaan Kari P. Koslosen opissa. Paastoruokien teoriat ja käytännöt opitaan Ilkka Lapin ohjauksessa.
Tervetuloa kursseille!
Säpsä. |
Karjalan kielen ja kulttuurin kurssi, 11.–13.03.
Terveh teile hyvä rahvas! Himoittaugo tuttavuo Karjalan kieleh? Lähde oppimaan Aunuksenkarjalaa eli livviä, johon tutustutaan elävänä kielenä monenlaisen materiaalin ja näytteiden avulla. Kurssi antaa hyvän käsityksen karjalan kielestä ja kulttuurista niillekin, jotka eivät aiemmin ole aktiivisesti perehtyneet niihin. Opettajana Kari P. Koslonen. Täysihoitomaksu 230–260 e majoituksesta riippuen.
Kurssin ohjelma:
Perjantai
11.3.
klo 15:30 Alkajaiskahvit
klo
16:00 Opetusta
klo
18:00 Palvelus
klo
19:00 Yhteinen iltapala opetustilassa
Opetusta
Lauantai
12.3.
klo 07:00 Palvelus
klo
08:00 Aamiainen
klo
09:00 Opetusta
klo
11:00 Päiväkahvi
klo
11:30 Opetusta
klo
14:00 Ruokailu
klo
15:00 Opetusta
klo
18:00 Jeesuksen rukouspalvelus karjalan kielellä
klo
19:00 Iltapala opetustilassa
Sunnuntai
13.3.
klo 07:00 Palvelus
klo
08:30 Aamiainen
klo
09:30 Opetusta
klo
11:30 Päiväkahvi
klo
12:00 Opetusta
klo
14:00 Ruokailu ja kurssin päätös
Paaston hengessä kohti Pääsiäistä, 11.–13.03.
Kurssilla syvennytään paaston merkitykseen luennoin, keskustellen ja käytännössä paastoruokia valmistaen. Yksinkertainenkin voi olla maukasta! Luonto, hiljentyminen sekä luostarikeskuksen aamu- ja iltapalvelukset, yhteiset ruokailu- ja iltateehetket muodostavat kurssin kokonaisuuden. Kurssille voi osallistua myös perheenä. Kurssin opettajana toimii ravintoloitsija Ilkka Lappi. Täysihoitomaksu 230–260 e majoituksesta riippuen.
Kurssien
aikana opiskelijat voivat tutustua
Athos-Säätiön
näyttelyihin
kustannuksetta.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset mielellään sähköpostitse
tai myös puhelimitse numeroon
050-441 2036.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.