sunnuntaina

Myyjäiset 8. joulukuuta 2013
Näyttelijä Johannes Lahtela.

Teatteriohjaaja Kalle Holmberg.  
Kvartetti esiiintyy.

Myyjäispäivän ohjelma:

Kello 13–14 Teatteriohjaaja Kalle Holmberg ja näyttelijä Johannes Lahtela kertovat kokemuksistaan Athosvuorella ja kvaretti laulaa Kristuksen syntymäjuhlan perinteeseen liittyviä itäslaavilaisia lauluja.

Kello 14–16 Myyjäiset.

"Myyntituotteita ovat mm. taikinajuureen itse leivottu reikäleipä, aidot karjalanpiirakat, kotona valmistetut kreikkalaiset leivonnaiset, teollisesti valmistetut ja itsetehdyt kynttilät ja kynttilänjalat, tuohukset, lyhdyt, joulukranssit ja -kuuset, itse tehdyt kudonnaiset, käsityönä tehdyt nahkakäsineet, kirjat, ikonit ja paljon muuta. Tarjolla on myös kahvia ja leivonnaisia nautittaviksi. Avoinna ovat myös ortodoksinen kirjakauppa Filokalia sekä laaja ja laadukas käytettyjen tavaroiden puoti. Myös upea taidenäyttely ”Athosvuoren munkkeja ja bysanttilaisia ikoneita”, joka päättyy vuoden lopussa, on myyjäispäivänä auki ja vierailtavissa puoleen hintaan!"


Athos-säätiön keskuksessa järjestettiin sunnuntaina 8. joulukuuta myyjäiset. Myyjäisiä ennen teatteriohjaaja Kalle Holmberg ja näyttelijä Johannes Lahtela kertoivat elävästi matkoistaan Pyhälle Vuorelle, ja kvartetti lauloi itäslaavilaisia Kristuksen syntymäjuhlaan liittyviä lauluja.

Suosituiksi myyntisartikkeleiksi osoittautuivat niin kreikkalaiset leivonnaiset kuin suomalaiset karjalanpiirakat.

Lämmin kiitos kaikille, jotka auttoivat myyjäisten toteutuksessa, ja tietysti myös vierailijoille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.