tiistaina

Tämä on mainos: Terveh teile hyvä rahvas!


Vielä ehtii ilmoittautua 11.-13. maaliskuuta Athos-säätiöllä pidettäville kursseille. Viikonlopun aikana järjestetään kaksi kurssia. Karjalan kieleen ja kulttuuriin tutustutaan Kari P. Koslosen opissa. Paastoruokien teoriat ja käytännöt opitaan Ilkka Lapin ohjauksessa.

Tervetuloa kursseille!



Säpsä.


Karjalan kielen ja kulttuurin kurssi, 11.–13.03.

Terveh teile hyvä rahvas! Himoittaugo tuttavuo Karjalan kieleh? Lähde oppimaan Aunuk­senkarjalaa eli livviä, johon tutustutaan elävänä kielenä monenlaisen materiaalin ja näyttei­den avulla. Kurssi antaa hyvän käsityksen karjalan kielestä ja kulttuurista niillekin, jotka ei­vät aiemmin ole aktiivisesti perehtyneet niihin. Opettajana Kari P. Koslonen. Täysihoito­maksu 230–260 e majoituksesta riippuen.

Kurssin ohjelma:

Perjantai 11.3.

klo 15:30 Alkajaiskahvit
klo 16:00 Opetusta
klo 18:00 Palvelus
klo 19:00 Yhteinen iltapala opetustilassa
Opetusta

Lauantai 12.3.

klo 07:00 Palvelus
klo 08:00 Aamiainen
klo 09:00 Opetusta
klo 11:00 Päiväkahvi
klo 11:30 Opetusta
klo 14:00 Ruokailu
klo 15:00 Opetusta
klo 18:00 Jeesuksen rukouspalvelus karjalan kielellä
klo 19:00 Iltapala opetustilassa

Sunnuntai 13.3.

klo 07:00 Palvelus
klo 08:30 Aamiainen
klo 09:30 Opetusta
klo 11:30 Päiväkahvi
klo 12:00 Opetusta
klo 14:00 Ruokailu ja kurssin päätös







Paaston hengessä kohti Pääsiäistä, 11.–13.03.

Kurssilla syvennytään paaston merkitykseen luennoin, keskustellen ja käytännössä paasto­ruokia valmistaen. Yksinkertainenkin voi olla maukasta! Luonto, hiljentyminen sekä luos­tarikeskuksen aamu- ja iltapalvelukset, yhteiset ruokailu- ja iltateehetket muodostavat kurs­sin kokonaisuuden. Kurssille voi osallistua myös perheenä. Kurssin opettajana toimii ravin­toloitsija Ilkka Lappi. Täysihoitomaksu 230–260 e majoituksesta riippuen.

 




Kurssien aikana opiskelijat voivat tutustua
Athos-Säätiön näyttelyihin
kustannuksetta.


Tiedustelut ja ilmoittautumiset mielellään sähköpostitse
osoitteeseen


tai myös puhelimitse numeroon
050-441 2036.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.