perjantaina

Konsertti, sunnuntaina 18.11. kello 14

Viulistit Juhani Palola ja Erkki Palola sekä pianisti Rauno Jussila

Lammin Panagiassa

sunnuntaina 18.11. kello 14

 TERVETULOA

korkeatasoiseen klassisen musiikin konserttiin!
Konsertin ohjelmisto koostuu Joseph Haydnin, Teodor Nicolau’n, Maurice Ravelin, Moritz Moszkowskin musiikista sekä Eero Hämeenniemen teoksesta ”Waiting for the Sunrise”, jonka esiintyjät pian äänittävät.

Konsertoiva kolmikko on kovan tason ammattimuusikkoja. Juhani Palola on toiminut pitkään mm. Sveitsissä Rorschachin pedagogisen korkeakoulun viulunsoiton professorina, mutta esiintynyt myös kapellimestarina Suomessa ja ulkomailla. Erkki Palola puolestaan on toiminut mm. Radion Sinfoniaorkesterin ensiviulistina ja konserttimestarina, Helsingin kaupunginorkesterin ensimmäisenä konserttimestarina ja ensiviulistina, minkä lisäksi hän on nauhoittanut paljon Yleisradiolle ja televisiolle sekä myös säveltänyt itse. Rauno Jussila taas on pianonsoiton opettajana ja myös konsertoivana pianistina suomalaisille niin tuttu, erityisesti nykyään Ortodoksisen kirkon piirissä, ettei hän esittelyjä kaipaa!

Konserttiin on vapaa sisäänpääsy, mutta käsiohjelma maksaa 10 euroa. Konsertin tuotto käytetään Athos-Säätiön hankkiman flyygelin oston lyhennykseen.

Väliajalla on mahdollisuus nauttia vahvat kahvit hyvien leivonnaisten kanssa Panagian viihtyisässä kahvilassa.


Panagian puistotie

16900 LAMMI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.